e
Banner

Etiketler: depo yatırımı



Galata Taşımacılık pandemiye rağmen yatırımda hız kesmedi



Pandemi döneminde teknolojik altyapılarının ve hizmet çeşitliliği stratejilerinin kendilerine önemli avantajlar sağladığını vurgulayan Galata Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve CEO’su Vittorio Zagaia, krize rağmen intermodal ve ulusal taşımacılık alanında önemli ekipman yatırımı gerçekleştirdiklerini, Bursa’da depo, Ankara ve Mersin’de temsilcilik açtıklarını, karayolunda hizmet verdikleri ülke sayısını 17’ye çıkardıklarını söyledi. 




Sertrans, Almanya'da 5 bin metrekare depo açtı


Yayın: 12-04-2021
Kategori: Depolama - Antrepo

Tedarik zinciri yönetiminde verdiği katma değerli lojistik hizmetleriyle 31 yıldır ulusal ve uluslararası markaların çözüm ortağı olan Sertrans Logistics, yurt dışı büyüme hedefleri doğrultusunda bir adım daha atarak Almanya'da 5 bin metrekarelik bir depo açtı. Yurt dışına açılmak isteyen Türk markaların lojistik operasyonlarını bu depo üzerinden yönetecek olan Sertrans Logistics, yeni deposuyla özellikle Almanya ve çevre ülkelerde pazar payını hızla artırmayı hedefliyor.




Sertrans Logistics'ten 4,5 milyon avroluk e-ticaret deposu yatırımı



Tedarik zinciri yönetiminde verdiği katma değerli lojistik hizmetleriyle 30 yılı aşkın süredir ulusal ve uluslararası markaların çözüm ortağı olan Sertrans Logistics, yurt içi büyüme hedefleri doğrultusunda bir adım daha atarak İstanbul Akpınar'da 30 bin metrekarelik yeni bir depo açtı. İki yılda yaklaşık 20 milyon avro depo yatırımı yapmaya hazırlanan Sertrans Logistics, 2 bin kişinin üzerinde bir ek istihdam yaratacak. 




TLS Lojistik on ikinci deposunu açıyor


Yayın: 22-11-2021
Kategori: Lojistik

Artan müşteri portföyünün ihtiyaçlarını karşılamak üzere yatırımlarına devam eden TLS Lojistik, yılı 11 bin metrekarelik özel depo projesiyle kapatmaya hazırlanıyor.
 




Globelink Ünimar, Tuzla’daki yeni deposunu açtı


Yayın: 19-02-2024
Kategori: Lojistik

Türkiye’nin önde gelen lojistik şirketlerinden Globelink Ünimar, yeni depo açılışlarıyla hizmet alanını genişletmeye devam ediyor. Tuzla’da gerçekleştirdiği 5000 metrekarelik yeni depo açılışıyla hizmet ve depolama kalitesini artıran şirket, operasyonel süreçlerini daha etkili bir biçimde yönetme amacıyla yenilikçi adımlar atmayı sürdürüyor.